web, design en online marketing

Wil je continu iets onder de aandacht brengen van jouw doelgroep? Dan is e-mail marketing zeker iets voor jou.Wat is e-mail marketing?

E-mailmarketing is een vorm van marketing waarbij e-mail wordt gebruikt om commerciële of informatieve boodschappen naar een doelgroep over te brengen. Dat doen wij via een nieuwsbrief in SendInBlue. Wij ontwerpen en ontwikkelen een unieke template op maat, welke aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo laat je jezelf professioneel zien naar de buitenwereld.

Ik wil meer weten

Een (breder) publiek

Logischerwijs is het bij e-mail marketing belangrijk om een publiek te hebben die je online kunt bereiken. Mede dankzij onze nieuwsbrief module kun je op een eenvoudige manier een groter publiek creëren. Bij onze nieuwsbrief module integreren wij een aanmeldformulier op jouw website. Door één druk op de knop kunnen meerdere mensen zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Ook kun je dit natuurlijk commercieel aanpakken, om meer inschrijvingen te realiseren. Geef bijvoorbeeld 5% korting op een eerstvolgende aankoop.

Hier zijn wij goed in

Onze online marketing diensten

Nieuwsgierig geworden?

Contact opnemen

Blije gezichten

Daar worden wij natuurlijk vooral blij van. Een mooie samenwerking met uiteenlopende klanten, ieder met een eigen doel.

Neem contact op

Volg ons