E-mail marketing

Wil je continu iets onder de aandacht brengen van jouw doelgroep? Wellicht de nieuwste producten, diensten, aanbiedingen of nieuws rondom jouw bedrijf.. Dan is e-mail marketing zeker iets voor jou.

Wat is e-mail marketing?

E-mailmarketing is een vorm van marketing waarbij e-mail wordt gebruikt om commerciële of informatieve boodschappen naar een doelgroep over te brengen. Dat doen wij via een nieuwsbrief in SendInBlue. Wij ontwerpen en ontwikkelen een unieke template op maat, welke aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Zo laat je jezelf professioneel zien naar de buitenwereld.

Ik wil meer weten

Een (breder) publiek

Logischerwijs is het bij e-mail marketing belangrijk om een publiek te hebben die je online kunt bereiken. Mede dankzij onze nieuwsbrief module kun je op een eenvoudige manier een groter publiek creëren. Bij onze nieuwsbrief module integreren wij een aanmeldformulier op jouw website. Door één druk op de knop kunnen meerdere mensen zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief.
Ook kun je dit weer commercieel aanpakken, door iets commercieels tegenover een inschrijving te zetten: bijvoorbeeld 5% korting op een eerstvolgende aankoop.


Voorbeeld inschrijfformulier voor de nieuwsbrief.

Onze marketing diensten

Zij blij, wij blij

Hoscon Trappen
Tuincentrum Heerdink
AZS specialist in vloeronderhoud
Jarmo
Het Pakhuis Wonen
Pritty Woman
EDRO Parket & Woondecoraties
Panjer installatietechniek
Alberts Dakservice
Homan Zonwering
Hoveniersbedrijf Imminkhuizen
Max Houkes
LTC Emmen
YourCoach
NoFruit
Beddenzaak Jan van Peer

Daar doen wij het voor