Conversies verhogen met SEO

Jouw nieuwe responsive website of webshop staat online. Geweldig! Maar ga je daarmee direct meer conversies behalen? Wellicht. Jouw website is logisch opgebouwd en ‘Google friendly’. Maar wil je meer uit jouw website halen, dan is het verstandig om te investeren in SEO of Google Ads.

Geef jouw website een (SEO) boost!

Wij adviseren altijd om jouw website vooraf een boost te geven, met ons SEO Boost pakket. Ons SEO Boost pakket is erop gericht om jouw website zo hoog mogelijk te laten scoren in Google Speed Insight. Google Speed Insight is een online tool die de website beoordeeld, analyseert en tips geeft om de website te optimaliseren. Hoe sneller en compacter jouw website reageert en presteert, hoe méér Google jouw website zal gaan waarderen in haar zoekresultaten. Elke website is uniek en vraagt om een eigen aanpak. We gaan voor een 80+ score.

Ik wil een boost


Wat is SEO en hoe werkt het voor mij?

SEO staat letterlijk vertaald voor Search Engine Optimization: Optimaliseren voor zoekmachines, met als doel hoger scoren. Met onze SEO pakketten schrijven wij doelgerichte tekstpagina’s over relevante onderwerpen van jouw organisatie. Het verschil met Google Ads is dat jouw (spinnen)web met SEO steeds groter wordt. Door middel van interne links wordt jouw website in z’n geheel krachtiger en bevat meer en meer nuttige informatie voor de bezoeker. Door dit te blijven doen, zul je op meer onderwerpen worden gevonden en uiteindelijk hoger scoren in de zoekresultaten. Dit alles met als doel conversies behalen en verhogen.

Ik wil meer weten over SEO

Onze marketing diensten

Zij blij, wij blij

Hoscon Trappen
Tuincentrum Heerdink
AZS specialist in vloeronderhoud
Jarmo
Het Pakhuis Wonen
Pritty Woman
EDRO Parket & Woondecoraties
Panjer installatietechniek
Alberts Dakservice
Homan Zonwering
Hoveniersbedrijf Imminkhuizen
Max Houkes
LTC Emmen
YourCoach
NoFruit
Beddenzaak Jan van Peer

Daar doen wij het voor