webshops

webshops

Je wilt online producten verkopen en bent op zoek naar een professionele en eenvoudig te beheren webshop, mét iDeal integratie. Goed dat je ons hebt gevonden.

Hoe komt een webshop tot stand?

In een tijd waarin ontzettend veel aankopen online worden gedaan, is een catalogus of webshop een mooie aanvulling op wellicht wel jouw fysieke winkel. Je bereikt een breder publiek en laat je bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw producten. Wij van MarqMedia kunnen je alles vertellen over hoe een webshop of catalogus tot stand komt. Ook ontwerpen en ontwikkelen wij websites op maat.

hoe gaan wij te werk?

Jouw webshop wordt op maat ontworpen én ontwikkeld. Daarom beginnen wij met het inventariseren van jouw wensen. Aan de hand van jouw wensen en onze expertise, wordt het ontwerp gerealiseerd.
01
vrijblijvend en gratis adviesgesprek
We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek willen we begrijpen wat jouw wensen, doelen en vereisten zijn voor je nieuwe webshop. We luisteren naar jouw ideeën en bieden professioneel advies op basis van onze expertise. Dit adviesgesprek helpt ons om de juiste aanpak te bepalen voor het ontwerpen en ontwikkelen van jouw webshop.
02
Maatwerk voorstel
Na het adviesgesprek stellen we een maatwerk voorstel voor je op. Dit voorstel bevat gedetailleerde informatie over de functionaliteiten, het ontwerp, de technologieën en het tijdschema van de webshopontwikkeling. We beschrijven ook de kosten en betalingsvoorwaarden. Het maatwerk voorstel geeft jou een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten en helpt je bij het nemen van een beslissing.
03
Uniek design op maat
Zodra je het voorstel hebt geaccepteerd, gaan we aan de slag met het uitwerken van het design op maat voor jouw webshop. Ons ervaren ontwerpteam zal rekening houden met jouw branding, doelstellingen en gebruikerservaring. We creëren een uniek ontwerp dat aantrekkelijk, intuïtief en responsief is. We betrekken jou gedurende dit proces, zodat je feedback kunt geven en eventuele wijzigingen kunt aanbrengen.
04
Ontwikkling webshop
Na goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de ontwikkeling van jouw webshop. Ons technisch team zet het ontwerp om in een functionele website met behulp van moderne webtechnologieën. We zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, goed presteert en compatibel is met verschillende browsers en apparaten. We implementeren ook de gewenste functionaliteiten, zoals contactformulieren, e-commerce integratie, blogpagina's, enzovoort.
05
Testen en livegang
Voordat jouw webshop live gaat, ondergaat deze grondige tests om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. We controleren op eventuele bugs, valideren de links en testen de webshop op verschillende apparaten en browsers. We zorgen ervoor dat jouw webshop voldoet aan de beste praktijken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, SEO en beveiliging. Zodra jouw webshop succesvol is getest, maken we deze klaar voor livegang door deze te uploaden naar een webserver en ervoor te zorgen dat deze publiekelijk toegankelijk is.

Jouw webshop wordt op maat ontworpen

Alle webshops die wij ontwerpen en ontwikkelen, hebben een eigen karakter en een unieke uitstraling. Wij integreren de webshop binnenin jouw website, wat betekend dat je zowel de website als de webshop onder 1 dak kunt beheren. Wel zo fijn! Wellicht wil je wat uiteenlopende voorbeelden zien?
Adresgegevens
Kantoor MarqMedia
×
Bert
Kan ik je helpen met jouw vraagstuk?
Contact opnemen
Bert