web, design en online marketing

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele website? Dan ben je bij MarqMedia aan het juiste adres. Wij gaan altijd tot het gaatje om jou én onszelf tevreden te stellen.

Jouw website is uniek

MarqMedia staat voor creativiteit en kwaliteit. Wij streven naar een professioneel en creatief design voor jouw website, echt van deze tijd. Op maat ontworpen betekent ook echt op maat. Wij houden rekening met jouw wensen en gaan met onze expertise voor een prachtig eindresultaat.

Ik wil een professionele websiteHoe gaan wij te werk?

Jouw website wordt op maat ontworpen én ontwikkeld. Daarom beginnen wij met het inventariseren van jouw wensen. Aan de hand van jouw wensen en onze expertise, wordt het ontwerp gerealiseerd.

  1. Ontwerpfase
  2. Ontwikkelfase
  3. Vullen
  4. Testfase
  5. Zorg voor online vindbaarheid middels SEO of Google Ads, of ga aan de slag met e-mail marketing

Zeer eenvoudig te beheren

Wij ontwikkelen onze websites op maat in het Open Source CMS WordPress. Nagenoeg alle plugins die wij gebruiken zijn door onszelf ontwikkeld. Dat betekent een optimale gebruikerservaring, waarin je jouw website zelf makkelijk up to date kunt houden. Ook onze webshops ontwikkelen wij in het CMS WordPress. Zo beheer je jouw website én webshop op 1 en dezelfde plek.

Lees meer over webshop

Zij gingen je al voor

Bekijk ons werk

Nieuwsgierig geworden?

Contact opnemen

Blije gezichten

Daar worden wij natuurlijk vooral blij van. Een mooie samenwerking met uiteenlopende klanten, ieder met een eigen doel.

Neem contact op

Volg ons