websites

websites

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele website? Dan ben je bij MarqMedia aan het juiste adres. Wij gaan altijd tot het gaatje om jou én onszelf tevreden te stellen.

Jouw website is uniek

MarqMedia staat voor creativiteit en kwaliteit. Wij streven naar een professioneel en creatief design voor jouw website, echt van deze tijd. Op maat ontworpen betekent ook echt op maat. Wij houden rekening met jouw wensen en gaan met onze expertise voor een prachtig eindresultaat.

hoe gaan wij te werk?

Jouw website wordt op maat ontworpen én ontwikkeld. Daarom beginnen wij met het inventariseren van jouw wensen. Aan de hand van jouw wensen en onze expertise, wordt het ontwerp gerealiseerd.
01
vrijblijvend en gratis adviesgesprek
We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek willen we begrijpen wat jouw wensen, doelen en vereisten zijn voor je nieuwe website. We luisteren naar jouw ideeën en bieden professioneel advies op basis van onze expertise. Dit adviesgesprek helpt ons om de juiste aanpak te bepalen voor het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website.
02
Maatwerk voorstel
Na het adviesgesprek stellen we een maatwerk voorstel voor je op. Dit voorstel bevat gedetailleerde informatie over de functionaliteiten, het ontwerp, de technologieën en het tijdschema van de websiteontwikkeling. We beschrijven ook de kosten en betalingsvoorwaarden. Het maatwerk voorstel geeft jou een duidelijk overzicht van wat je kunt verwachten en helpt je bij het nemen van een beslissing.
03
Uniek design op maat
Zodra je het voorstel hebt geaccepteerd, gaan we aan de slag met het uitwerken van het design op maat voor jouw website. Ons ervaren ontwerpteam zal rekening houden met jouw branding, doelstellingen en gebruikerservaring. We creëren een uniek ontwerp dat aantrekkelijk, intuïtief en responsief is. We betrekken jou gedurende dit proces, zodat je feedback kunt geven en eventuele wijzigingen kunt aanbrengen.
04
Ontwikkling website
Na goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de ontwikkeling van jouw website. Ons technisch team zet het ontwerp om in een functionele website met behulp van moderne webtechnologieën. We zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, goed presteert en compatibel is met verschillende browsers en apparaten. We implementeren ook de gewenste functionaliteiten, zoals contactformulieren, e-commerce integratie, blogpagina's, enzovoort.
05
Testen en livegang
Voordat jouw website live gaat, ondergaat deze grondige tests om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. We controleren op eventuele bugs, valideren de links en testen de website op verschillende apparaten en browsers. We zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de beste praktijken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, SEO en beveiliging. Zodra jouw website succesvol is getest, maken we deze klaar voor livegang door deze te uploaden naar een webserver en ervoor te zorgen dat deze publiekelijk toegankelijk is.

Zeer eenvoudig te beheren

Wij ontwikkelen onze websites op maat in het Open Source CMS WordPress. Nagenoeg alle plugins die wij gebruiken zijn door onszelf ontwikkeld. Dat betekent een optimale gebruikerservaring, waarin je jouw website zelf makkelijk up to date kunt houden. Ook onze webshops ontwikkelen wij in het CMS WordPress. Zo beheer je jouw website én webshop op 1 en dezelfde plek.
Adresgegevens
Kantoor MarqMedia
×
Bert
Kan ik je helpen met jouw vraagstuk?
Contact opnemen
Bert