Lenferink Timmerfabriek Albergen

Case

Lenferink Timmerfabriek Albergen

Ontwerp en ontwikkeling maatwerk website

We hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Lenferink Timmerfabriek uit Albergen. Het doel was om een moderne en aantrekkelijke website te creëren die de online aanwezigheid van het bedrijf versterkt.

Moderne en aantrekkelijke website

We hebben een nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Lenferink Timmerfabriek uit Albergen. Het doel was om een moderne en aantrekkelijke website te creëren die de online aanwezigheid van het bedrijf versterkt. Met zorgvuldig ontworpen webdesign en aandacht voor functionaliteit hebben we een prachtige website gerealiseerd die de unieke trappen van Lenferink op maat presenteert.

De nieuwe website biedt bezoekers een intuïtieve gebruikerservaring, met gemakkelijke navigatie en duidelijke informatie. Door de responsieve vormgeving is de website toegankelijk en goed leesbaar op verschillende apparaten en schermformaten. Met een focus op het benadrukken van de kwaliteit en vakmanschap van Lenferink Trappen, biedt de website een visuele showcase van de prachtige trappen die ze op maat maken.

Adresgegevens
Kantoor MarqMedia
×
Bert
Kan ik je helpen met jouw vraagstuk?
Contact opnemen
Bert