north_east Liberi

Case Realisatie interactieve website

Voor Liberi hebben wij de nieuwe uitgebreide website ontworpen en ontwikkeld. De website biedt tal van handige functionaliteiten, zoals een zogenaamde Coach zoeker, een Burn-out Test en interessante blogs.

Het juiste gevoel

De website van Liberi is erop ingericht om bezoekers van juiste informatie te voorzien omtrent het onderwerp stress en burn-out. Middels een zeer functionele burn-out test kan de bezoeker op een zeer laagdrempelige manier de mate van stress en burn-out achterhalen. Ook hebben wij een interactieve kaart ontwikkeld, waarin de bezoeker eenvoudig een coach bij hem of haar in de buurt kan vinden. Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de website

MISSIE: Door middel van wandelcoaching werkend Nederland ontstressen De oprichters van Liberi hebben zelf aan den lijve ervaren wat stressgerelateerde klachten met je kunnen doen. Hierdoor weten wij persoonlijk hoe lastig het kan zijn om hier weer een balans in te kunnen vinden. Stressgerelateerde klachten zijn steeds meer aan de orde van de dag. We zien het dan ook als onze missie om de werknemers van Nederland te ontstressen door middel van wandelcoaching in de natuur. Centraal staat het vinden van de authentieke zelf en een duurzame coping-strategie om een langdurige vitaliteit te waarborgen.

Uitdaging MarqMedia

Het in contact komen met werkgevers en werknemers en/of werkenden die zich ziek hebben gemeld door burn-out, stress en/of – verschijnselen. Er waren al enkele landelijke spelers op de markt die al een stevige positie innamen qua vindbaarheid en autoriteitspositie op het gebied van burn-out. Liberi begon letterlijk op 0 bezoekers, dus er was een harde noot te kraken.

Strategie

  • Nieuwe website
  • Implementatie handige functionaliteiten
  • Bloggen
  • SEO
  • Google Ads
  • Nieuwsbrieven

Nieuwe website

De opdracht was om een website te bouwen die op een overzichtelijke manier de juiste informatie aanbiedt waar mensen met burn-out klachten mee worstelen. Een wens was om een custom burn-out test en coachzoeker te bouwen en de mogelijkheid om te kunnen bloggen.

Implementatie op maat gebouwde functionaliteit

Wij hebben een aantal zeer handige functionaliteiten ingebouwd, zoals o.a. zogeheten burn-out test. Door op een makkelijke en effectieve manier de burn-out test aan te bieden, kan de gebruiker binnen 5 minuten antwoord krijgen of hij/zij burn-out verschijnselen vertoont. De uitslag kan gratis via mail worden opgevraagd. Deze handige functionaliteit zorgt er tevens voor dat er elke dag leads worden gerealiseerd waarbij gebruikers van de website zelf kunnen aangeven als ze de uitslag willen bespreken met Liberi.

Resultaat:

27K ingevulde burn-out tests

Bloggen

Google is het medium als je op zoek gaat naar klachten die je niet thuis kan brengen als het gaat om stress en/of burn-out. Een logisch advies was dan ook om een offensieve blogstrategie te bedenken om de bekendheid en populariteit van de website te verhogen. Door goed te onderzoeken en na te denken waar mensen op zoeken die te maken hebben met burn-out en stress klachten bieden we content aan waar lezers waarde aan hechten.

Resultaat:

Van 0 naar 500 bezoekers per dag 

Resultaat

Adresgegevens
Kantoor MarqMedia
×
Bert
Kan ik je helpen met jouw vraagstuk?
Contact opnemen
Bert