Webshop Jan van Peer Slaapcomfort

Beddenzaak Jan van Peer Slaapcomfort uit Emmen heeft meer dan 115 jaar ervaring op het gebied van verantwoord en gezond slapen.

Kom tot rust in de (web)winkel…

Het familiebedrijf Jan van Peer bestaat al ruim 117 jaar! Daarnaast is Jan van Peer nu ook al meer dan 17 jaar ‘Hofleverancier’, het predicaat waarmee een MKB-bedrijf een diep gevoel van respect en eerbied afdwingt en tot de verbeelding doet spreken. Het lange bestaan van Jan van Peer kan een rijke historie natuurlijk nauwelijks verhullen. Het bedrijf groeide gestaag mee in de hele 20e en nu ook de 21e eeuw; van een winkel aan huis in horloges en naaimachines tot een vierde generatie van drie hedendaagse leidinggevenden in allerhande moderne huisraad.

MarqMedia

De nieuwe webshop

De nieuwe webshop van beddenzaak Jan van Peer slaapcomfort is voorzien van een fris en rustgevende layout, op maat ontworpen door MarqMedia. In dit ontwerp is de focus gelegd op de rust die je binnen een winkel ervaart. Dié rust wil je ook ervaren binnen de website en webwinkel.

De webwinkel is voorzien van vele kwalitatieve producten en vele opties per product. De boxsprings kunnen bijvoorbeeld in diverse maten, kleuren en hardheid worden aangeschaft. We hebben het productoverizcht zo duidelijk mogelijk in beeld (en bij elkaar) gebracht: De afbeelding, de omschrijving én de kenmerken.

Bezoek de website

Een compacte presentatie

We hebben de productpagina zo compact mogelijk gehouden. Door de vele opties die je kunt toekennen aan (in dit geval) een boxpsing, is het mogelijk dat je ontzettend veel moet scrollen om tot je samengestelde product te komen. Om dit te voorkomen, hebben we gebruik gemaakt van dropdown item's.

In één oogopslag is het duidelijk hoe dit product er visueel uit ziet, wat de kenmerken ervan zijn en met welke opties je het product zou kunnen aanschaffen.

Een product samenstellen

Eenvoud. Dat is hoe je een product samenstelt op de website van Beddenzaak Jan van Peer Slaapcomfort.

We hebben de mogelijkheid ingebouwd om de kleuren in het groot te bekijken. Zo blijven de opties bij het openen van de webpagina compact en zie je pas meer detail zodra je er zelf voor kiest om de kleurenin het groot te bekijken.